Miksi Tero ja Markku ovat testimatelaisia? Testauspäällikkö tai Testiautomaatioasiantuntija?

Industry Summit 2017 @Oulu

5.-6. lokakuuta järjestetty Industry Summit keräsi paikalle laaja-alaisesti oululaisia ja muutaman muunkin alueen yrityksiä esittelemään toimintaansa kaupunginteatterin tiloissa.

Testimate oli myös paikalla nyt ensimmäistä kertaa, ja kokemamme perusteella näyttää siltä, että olemme myös 2018 paikalla. Noiden kahden päivän aikana kävimme monia keskusteluita niin mukana olleiden yritysten kuin vieraidenkin kanssa. Oli mielenkiintoista havaita, kuinka teollisuus ohjautuu pikkuhiljaa voimakkaammin IoT-maailmaan sekä puhtaampaan tuottamiseen ja ajattelemiseen. Monissa yhteyksissä nousi myös esille tulevaisuuden uhkakuvia. Kyber-turvallisuuden teemat olivatkin vahvasti edustettuna tapahtumassa.

Torstain iltaohjelmassa esiintyivät mm. koomikkotaikuri Joni Pakanen sekä Lauri Salovaara ”Being oululainen with arctic attitude” -esityksellään.

Tapahtumassa oli kaiken kaikkiaan 36 seminaaria ja 6 lyhyempää esitystä. Summittiin osallistui noin 500 henkilöä mukaan lukien kaikki mukana olleet yritysten henkilöt.”

Testimate Oy
Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistojen testauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin.
Myynnin yhteystiedot
Klaus Lakkala Klaus Lakkala
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2730
  • klaus.lakkala (at) testimate.fi

Juha Karvonen Juha Karvonen
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2732
  • juha.karvonen (at) testimate.fi
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta