Onko testaaminen robottien hommaa? Kuulumisia RoboCon 2019:sta! Konsulttifirman kasvutarina ketteräksi testaustaloksi

Pohjoisessa on hyvä digipöhinä – Testimate mukana Digital Oulussa

Helmikuun alussa järjestetty Pohjois-Suomen upein IT-tapahtuma Digital Oulu on malliesimerkki siitä, että digitalisaatio rullaa eteenpäin myös Kehä kolmosen ulkopuolella.

Monipuolisesti digibisneksen osa-alueita käsittelevän tapahtuman suurimmat nimet olivat tietoturvaguru Mikko Hyppönen, markkinointia ja brändäystä kehittävät Tomi Laine ja Jenna Perus sekä monesta suomalaisesta korkean teknologian tuotefirmasta tuttu Marc Dillon. Korkeamman tason keynoteja täydensivät tarkempiin osa-alueisiin pureutuvat asiantuntijapuheenvuorot.

Koska Oulu on vahvasti sydäntämme lähellä, Testimate oli myös paikan päällä menossa mukana.

Poimintoja Digital Oulun ohjelmasta

Kuten todettua, Digital Oulussa oli paikalla useita eturivin esiintyjiä, joita oli ilo seurata.

Kenties vaikuttavimman puheenvuoron esitti F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen, joka kuvaili tietoverkkoon liittyviä uhkakuvia samalla pohtien verkon tulevaisuutta jopa varsin kriittiseen sävyyn. Ammattilaisten vastuulla olevan tietoturvan lisäksi Hyppönen painotti yksittäisten ihmisten käyttäytymistä verkossa ja tiedon jakamista erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Hyvän puhujakattauksen jälkeen jäämmekin odottamaan seuraavan vuoden Digital Oulu 2020 -tapahtumaa, jonka keynote-puhujat julkistettiin jo tämän vuoden tapahtuman yhteydessä!

Missä koodataan, siellä myös testataan

Oulu on merkittävä softa-alan tuotekehityskaupunki, jossa syntyy joka päivä valtavasti koodia niin kotimaisiin kuin kansainvälisiinkin projekteihin. Huippuluokan digitaaliset palvelut tukeutuvat huippuluokan testaukseen, joten Testimatenkin tavoite on olla aktiivinen osa paikallista ekosysteemiä.

Tavoitteemme Digital Oulussa olikin tavata vanhoja tuttuja, solmia uusia tuttavuuksia ja auttaa ohjelmistotestauksesta kiinnostuneita uuden liiketoiminnan kehittäjiä polulla eteenpäin.

Kannattiko käydä?

Kyllä kannatti käydä – Digital Oulu oli täynnä hyvää pohjoista pöhinää, kiinnostavia puheenvuoroja ja uusia ideoita. Toivottavasti pääsemme mukaan myös seuraavalla kerralla!

Testimate kiittää pääjärjestäjiä Verkkoasemaa ja Laavu Solutionsia hyvin järjestetystä tapahtumasta!

Mikäli haluat jutella lisää laadukkaista ohjelmistotestauksen palveluista, Oulussa tai muualla Suomessa, ota yhteyttä!

Janne Pietikäinen
Business Development Manager
+358 40 820 6576
janne.pietikainen@testimate.fi

Testimate Oy
Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistojen testauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin.
Myynnin yhteystiedot
Klaus Lakkala Klaus Lakkala
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2730
  • klaus.lakkala (at) testimate.fi

Juha Karvonen Juha Karvonen
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2732
  • juha.karvonen (at) testimate.fi
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta