Esineiden internetiä rakentamassa – Testimate @ Nordic IoT Week Fiksumpaa ja vihreämpää teollisuutta – Testimate Oulun Industry Summitissa

Talousluvut julki – Testimate jatkaa erittäin vahvaa kasvua

Tilinpäätös vuodelle 2018 on tehty, ja numerot ovat selvillä. Testausyritys Testimaten tasainen kasvu jatkuu: liikevaihto kasvoi viime vuonna yli 60 % noin 2,4 miljoonaan euroon ja toiminnan tulos tuplaantui noin 200 000 euroon. Samaan aikaan myös Testimaten työllistämien testausammattilaisten määrä on kasvussa.

Rakennamme kasvua ennen kaikkea hyvien asiakassuhteiden, arvoa lisäävien kumppanuuksien ja osaavien työntekijöiden ja tiimin varaan. Kasvu tapahtuu kestävästi, kysyntään vastaamalla. Voit lukea enemmän tuoreesta kasvutarinastamme. Haluammekin kiittää asiakkaitamme, kumppaneitamme ja ennen kaikkea osaavia työntekijöitämme tähänastisesta yhteistyöstä – jatketaan samaan tahtiin!

Testimate tarjoaa monipuolisia ohjelmistotestauksen palveluita. Toimimme pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Oulussa, Turussa, Porissa ja Lahdessa. Olemme Solita IoT Alliancen jäsenyritys.

Jos haluat osaksi kasvavaa ja motivoitunutta tiimiä, tai haluat meidät varmistamaan digitaalisen tuotteesi toimivuuden kaikissa olosuhteissa, ota meihin yhteyttä!

Testimate Oy
Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistojen testauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin.
Myynnin yhteystiedot
Klaus Lakkala Klaus Lakkala
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2730
  • klaus.lakkala (at) testimate.fi

Juha Karvonen Juha Karvonen
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2732
  • juha.karvonen (at) testimate.fi
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta