image Arctic15 -tapahtuman kuulumisia

Luottaisitko sinä myyjän teettämään asunnon kuntotarkastukseen?

Asunnon ostaminen on tarkkaa puuhaa. Unelmien kämppä saattaa jonkin ajan jälkeen paljastua homeiseksi loukuksi. Myyjän sanaan asunnon kunnosta ei kannata luottaa sokeasti, vaan teettää perusteellinen kuntotarkastus riippumattomalla taholla. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä sen jälkeen, kun olet raahannut muuttokuorman sisään.

Järjestelmähankinnat ovat jollain tapaa samanlaisia. Yleensä niihin tehtävä rahallinen ja ajallinen panostus on mittava. Pahimmillaan tuote ei ole ollenkaan sitä, mitä on luvattu ja vikoja korjataan vielä kuukausia toimituksen jälkeen. Se voi jopa jäädä kokonaan käyttämättä. Älä siis laiminlyö järjestelmän tärkeintä kuntotarkastusta, hyväksymistestausta.

Talokaupassa myyjä on sentään virhevastuussa vielä useamman vuoden. Softahankinnoissa vastuu saattaa raueta sillon, kun asiakas lyö toimitukseen leimansa päälle. Siksi toimittajan tekemään kuntotarkastukseen ei pelkästään pidä luottaa.

Testimate Oy
Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistojen testauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin.
Myynnin yhteystiedot
Klaus Lakkala Klaus Lakkala
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2730
  • klaus.lakkala (at) testimate.fi

Juha Karvonen Juha Karvonen
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2732
  • juha.karvonen (at) testimate.fi
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta