Onko sinulla kokemusta testiautomaatiosta tai testauspäällikkönä toimimisesta? Tule töihin meille!


Kaipaamme testauksen ammattilaisia asiakasprojekteihin PK-seudulla ja etätyönä mistä päin Suomea tahansa. Ota yhteyttä saman tien, kiinnostavat työt ja tiimimme odottaa! 

Testimate jatkaa vakaata kasvuaan ja 30+ testausammattilaisen tiimimme kaipaa lisää osaajia. Jos olet PK-seudulla tai etätyönä mistä päin Suomea tahansa työskentelevä testiautomaation ja ohjelmistorobotiikan osaaja tai kokenut testipäällikkö, me voimme tarjota sinulle osaamistasi kehittäviä haasteita, huipputiimin sekä hyvän kompensaation.

Koska tyypillisesti saamme asiakkailtamme ne kaikista haasteellisimmat työt, tekijämme pääsevät kehittämään osaamistaan monipuolisesti haastavissa mutta samalla palkitsevissa usein pitkäkestoisissa projekteissa. Mikäli sinulla on jo muutama vuosi kokemusta ja näkemystä omasta osaamisalueestasi, ota ihmeessä yhteyttä!

Toimeksiannot saattavat sopia myös freelancereille - ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi!

Haussa asiakkaan luottohenkilö

Pelikenttänämme on ohjelmistojen testaus ja laadunvarmistus. Testimaten asiantuntijana tehtäväsi on löytää asiakkaidemme tarpeisiin parhaiten toimivat ratkaisut – ei päätä nyökytellen, vaan rohkeasti haastaen ja neuvoen. Naulan kantaan osuvilla suunnitelmillasi osoitat ymmärtäneesi, mikä oli se oikeasti liiketoimintakriittinen asia. Olet asiakkaan luottohenkilö.

Asiantuntijamme työskentelevät tyypillisesti osana asiakkaamme tiloissa osana muuta ohjelmistokehitystiimiä. Tukenasi on kuitenkin koko Testimaten tiimi, johon pääset tutustumaan kasvotusten säännöllisten tapahtumiemme parissa.

Suosimme pitkiä asiakkuuksia, jossa ammattilaisilla on mahdollisuus tehdä laadukasta työtä sekä kehittyä ja kasvaa roolissaan. Testaustyön ammattilaiset kehittyvätkin usein testauksen johtotehtäviin, projektinhallintaan sekä laajempiin laaduvarmistuksen vastuutehtäviin.

Haussa on siis positiivisella otteella töitä tekeviä osaaja, joka haluaa ottaa askeleen kohti itsenäisempää ja palkitsevampaa tekemistä. Olet kokenut mutta et kyllästynyt ja sinulle asiakkaan kanssa työskentely on uhan sijaan mahdollisuus.


Kerro meille itsestäsi

Mikäli kiinnostuit työskentelemään kanssamme, olisi hienoa kuulla sinusta lisää. Samalla voimme yhdessä katsoa, mitä Testimate voi tarjota juuri sinulle.

Tehtävään voit hakea lähettämällä meille CV:si saatesanojen kera osoitteeseen rekry@testimate.fi
Kerro meille, mitä haluaisit meillä tehdä ja miten haluaisit nykyistä osaamistasi kehittää.

Testauspäällikkö

Hakemamme testauspäällikkö on kokenut, asiakkaan tarpeita ymmärtävä ammattilainen, jolta viestintä sujuu helposti ja luontevasti. Toivomme sinulta:

  • 5+ vuoden kokemusta testipäällikkönä toimimisesta, mielellään monitoimittajaympäristöistä
  • Ketterien toimitatapojen ja työkalujen tuntemus
  • Positiivinen asenne asiakaspalveluun ja itseohjautuvaan ongelmanratkaisuun
  • Sosiaalinen ja avoin luonne ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi

Testiautomaatio-osaaja

Olet juuri meidän hakemamme testiautomaation ammattilainen, jos

  • Olet kokenut konkari TAI kasvava tulevaisuuden talentti, joka haluaa oppia huipputiimissä.
  • Sinulta onnistuu myös vanhojen ominaisuuksien regressiotestaus.
  • Sinulla on kokemusta testiautomaatiosta ja olet hyödyntänyt automaatiota testauksen suunnittelussa ja toteuttamisessa.
  • Sinulle ovat tuttuja testiautomaatiotyökalut, kuten Robot Framework tai RPA-kehittämiseen soveltuvat työkalut (esim. UiPath).
  • Sinulla kenties on kokemusta DevOps-töistä ja/tai mobiilitestauksesta
  • Viestit sujuvasti erilaisissa tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa suomeksi ja englanniksi.
 

Kysy lisätietoja


Klaus Lakkala

Johtava konsultti, perustaja


SOITA +358 10 229 2730
MAILAA klaus@testimate.fi

Miksi Testimatelle kannattaa tulla töihin?

 

Millaista meillä on olla töissä? Miten meillä viihdytään? Lue lisää Testimatesta työpaikkana!