Hyväksymistestaus

Tehdäänkö teillä hyväksymistestaus pelkästään liiketoimintakäyttäjien voimin oman työnsä ohessa? Onko heillä riittävästi aikaa tehdä testausta silloin kun tarvitaan? Ovatko he riittävän teknisiä ja motivoituneita kaivamaan ongelmakohdat esiin?

Hyväksymistestauksella varmistetaan kriittisten liiketoimintaprosessien toiminta yhdessä liiketoiminnan avainkäyttäjien kanssa, mutta sen lisäksi integraatioiden toimivuus, suorituskyky, virhetilanteet ja monta muuta asiaa tulee testata huolellisesti.

Testauksen tehokkaaseen ja kattavaan läpivientiin tarvitaan riittävä määrä testausammattilaisten osaamista. Kokemuksemme perusteella bisneskäyttäjien ja testausammattilaisten kombinaatiolla saadaan parhaat tulokset. Liiketoiminnan käyttäjien keskittyessä heille kriittiisiin käyttötapauksiin voivat testauksen ammattilaiset löytää erilaisilla testausmenetelmillä mitä moninaisimpia virheitä järjestelmästä. Näin voit luottaa siihen, että sinulle on toimitettu, mitä olet tilannut.

Hyväksymistestausprosessi

Hyväksymistestausprosessi

Hyväksymistestauksen tärkeät pointit:

icon
Testataan, että järjestelmäkokonaisuus on vaatimusten mukainen ja palvelee käyttötarkoitustaan

Hyväksymistestauksella varmistetaan, että toimitettava järjestelmä on sille asetettujen vaatimusten ja muiden sopimusten mukainen. Tärkeää on käydä kaikki liiketoimintaprosessit läpi end-to-end, jotta varmistetaan järjestelmän palvelevan liiketoiminnan käyttötarvetta.

icon
Riippumattomuus kehittävästä tahosta

Järjestelmätoimittajista riippumaton ulkopuolinen hyväksymistestaus on edellytys puolueettoman testauksen läpiviemiselle.

icon
Loppukäyttäjän näkökulma huomioidaan

Järjestelmän loppukäyttäjät ovat tärkessä roolissa testausta suunniteltaessa ja liiketoimintaprosesseja testatessa. Kokeneita testausasiantuntijoita kuitenkin tarvitaan löytämään tavallisilta käyttäjiltä huomaamatta jäävät ongelmat. Yrityksemme on erikoistunut loppukäyttäjän näkökulmasta tehtävään liiketoiminta- ja teknisten vaatimusten testaamiseen ja testauksen hallintaan.


Ota rohkeasti yhteyttä!

Katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa juuri sinun projektiasi.

Ota yhteyttä!

Testimate Oy
Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistojen testauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin.
Myynnin yhteystiedot
Klaus Lakkala Klaus Lakkala
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2730
  • klaus.lakkala (at) testimate.fi

Juha Karvonen Juha Karvonen
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2732
  • juha.karvonen (at) testimate.fi
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta