Mobiilisovellusten testaus

Uusia mobiilisovelluksia julkaistaan kiihtyvällä tahdilla, ja yhä useampaa olemassaolevaa palvelua laajennetaan myös mobiililaitteen kautta käytettäväksi. Eri käyttöjärjestelmiä ja laitevalmistajia on useita, ja etenkin Android-käyttöjärjestelmällä toimivia päätelaitteita on jo satoja. Tämä asettaa sovellusten testaamiselle myös lisähaasteita: miten varmistua, että sovellus on testattu riittävän kattavasti.

icon
Työkalut

On olemassa jatkuvasti kasvava määrä työkaluja mobiilisovellusten testaamiseen, niin kaupallisia kuin open source-pohjaisiakin. Olemme käyttäneet niistä parhaimpia ja evaluoineet vielä useampia.

icon
Laatu

Sovellusten laatu ja toimivuus on usein hyvin riippuvainen sovelluksen kehittäjän kokemuksesta ja taidoista. Jos olet löytänyt todellisen gurun toteuttamaan sovellustasi, niin voit onnitella itseäsi: tällöin myös testauksessa päästään helpommalla. Joskus (lue: useimmiten) kehittäjien aika ei riitä kattavaan testaamiseen jokaisen koodimuutoksen jälkeen ja virheitä syntyy. Usein niiden esiin kaivaminen vaatii testaajalta pitkää pinnaa ja testien toistamista riittävän usein riittävän monella laitteella jo kehityksen aikana. Nopea palaute kehittäjälle on tärkeää, jotta tehdyt muutokset koodiin ovat vielä muistissa.

icon
Caset

Olemme testanneet niin hupi- kuin hyötysovelluksiakin. Mm. kännykuvien myyntiin tarkoitettua Scoopshot-sovellusta, SAP ERP:iin kytkettyä mobiilia verkkokauppaa ja monia muita.


Jokainen sovellus ja projekti on omanlaisensa!

Katsotaan yhdessä, miten juuri sinun projektisi testaus kannattaa hoitaa!

Ota yhteyttä!

Testimate Oy
Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistojen testauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin.
Myynnin yhteystiedot
Klaus Lakkala Klaus Lakkala
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2730
  • klaus.lakkala (at) testimate.fi

Juha Karvonen Juha Karvonen
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2732
  • juha.karvonen (at) testimate.fi
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta