Testiautomaatiota on moneen lähtöön

icon
Automatisoidut regressiotestit ketterissä projekteissa

Ketterissä projekteissa CI-ympäristössä automaattisesti ajettavat regressiotestit säästävät testaajien aikaa uusien toiminnallisuuksien toimivuuden varmistamiseen.

icon
Manuaalisen testauksen tehostaminen automaation avulla

Toisinaan tarvitaan testiautomaatiovälineitä nopeuttamaan manuaalista testausta esim. suorittamalla satoja eri syötekombinaatioita, joiden läpikäyminen käsin kestäisi liian kauan.

icon
Rajapinnat

Myös rajapintojen testaaminen ilman oikeanlaisia työkaluja on erittäin hidasta. Web Services, SOAP, REST, JSON, jne. vaativat omanlaisensa välineet ja osaamisen.

icon
Selain- ja laitekattavuus

Onko käytettävissäsi kaikki eri selaimet eri versioineen? Entä montako testipuhelinta on testaajien käytössä? Tähän ongelmaan löytyy jo useita uusia pilvipalveluina tarjottavia ratkaisuja.

Testiautomaatiota tulee osata käyttää oikeassa paikassa oikeaan tarkoitukseen

Testiautomaatio ei korvaa manuaalista testausta, mutta oikein käytettynä se vapauttaa testaajien aikaa älykkääseen testaukseen. Asiantuntijamme hallitsevat useita testauksen automatisointityökaluja, niin kaupallisia kuin open source -pohjaisiakin.

Meiltä löytyy osaamista mm. seuraavilla työkaluilla tehdyistä automatisoinneista: HP QuickTest Pro, Soap UI, Selenium, Jenkins, Robot Framework, ToscaTestSuite, eggPlant ja Test Complete.


Ota rohkeasti yhteyttä!

Katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa juuri sinun projektiasi.

Ota yhteyttä!

Testimate Oy
Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistojen testauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin.
Myynnin yhteystiedot
Klaus Lakkala Klaus Lakkala
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2730
  • klaus.lakkala (at) testimate.fi

Juha Karvonen Juha Karvonen
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2732
  • juha.karvonen (at) testimate.fi
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta