Konsulttifirman kasvutarina ketteräksi testaustaloksi Talousluvut julki – Testimate jatkaa erittäin vahvaa kasvua

Esineiden internetiä rakentamassa – Testimate @ Nordic IoT Week

Solita IoT Alliancen jäseniä

Testimate oli mukana huhtikuun alkupuolella järjestetyssä Nordic IoT Week -tapahtumassa. Helsingissä järjestetty kaksipäiväinen tapahtuma toi yhteen monipuolisesti esineiden internetistä kiinnostuneita ihmisiä, asiantuntijoista palveluiden kehittäjiin ja palveluntarjoajiin saakka.

IoT, eli esineiden internet, tarkoittaa digitalisaation vahvistuvaa trendiä, jossa yhä useammanlaisia laitteita kytketään maailmanlaajuiseen tietoverkkoon. Verkottuneet laitteet tarjoavat toimialasta riippuen erilaisia mahdollisuuksia, kuten prosessien parantamista datan avulla, automaatiota tai täysin uudenlaista liiketoimintaa.

Laaja skaala teemoja ja tekniikoita

Tekoäly, älykkäät toimitilat, median tulevaisuus, data-analytiikka – IoT:n sateenvarjon alle mahtuu paljon asioita, ja se näkyi myös Nordic IoT Weekin ohjelmassa. Lavalla oli laaja kattaus kansainvälisiä puhujia sekä kotimaisia IoT-asiantuntijoita.

Kiinnostava osa tapahtumaa oli myös IoT Lab, jonka demoalueella reilut parikymmentä startupia ja muuta toimijaa pääsivät esittelemään ratkaisujaan tapahtumavieraille.

Miten alkuun IoT:n kanssa?

Päivän esityksistä kävijät saivat monipuolisen kuvan IoT:n mahdollisuuksista, mutta mahdollisesti myös melkoisen informaatioähkyn – mistä IoT-projekti kannattaa konkreettisesti aloittaa ja mitä siinä täytyy ottaa huomioon?

Onneksi tätä ongelmaa on ratkaisemassa joukko osaavia kotimaisia palveluntarjoajia.

Testimate on osa Solitan organisoimaa IoT Alliancea, eli joukkoa IoT:n eri osa-alueet hallitsevaa kumppaniverkostoa. Yhteenliittymän kautta saat juuri sinun tarpeisiin ja tilanteeseen räätälöidyn end-to-end IoT-ratkaisun.

Jokainen allianssin jäsen osaa neuvoa kyselijöitä eteenpäin juuri oikeiden toimijoiden luokse. Jos siis haluat konkreettisia neuvoja IoT-hankkeesi aloittamiseen, voit aloittaa ottamalla yhteyttä meihin!

Testimate Oy
Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistojen testauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin.
Myynnin yhteystiedot
Klaus Lakkala Klaus Lakkala
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2730
  • klaus.lakkala (at) testimate.fi

Juha Karvonen Juha Karvonen
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2732
  • juha.karvonen (at) testimate.fi
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta