Testimate on Solita IoT Alliance –kumppaniyritys

Internet of Things – IoT – on yksi digitalisaation osa-alue, joka tarkoittaa yhä uudenlaisten esineiden ja asioiden kytkemistä globaaliin Internetiin. Sovellusalueesta riippuen, IoT voi tarkoittaa esimerkiksi yritysten liiketoimintamallien, prosessien ja johtamisen radikaalia muuttumista. IoT-ratkaisujen avulla yritykset voivat esimerkiksi parantaa kustannustehokkuuttaan tai luoda täysin uusia palveluita.

IoT:n mahdollisuuksien hyödyntäminen vaatii kuitenkin monialaista osaamista ja liikkeelle lähtö on usein hankalaa. Tätä ongelmaa ratkaisee Solitan perustama IoT Alliance -verkosto, jonka jäsen Testimate on. IoT Alliance tarjoaa valmiin verkoston palveluntarjoajia, joiden avulla IoT-hankkeet saavat lentävän lähdön.

Vankkaa testausosaamista IoT-ratkaisuihin

Testimate vahvistaa verkostoa omalla ydinosaamisellaan, eli ohjelmistojen toimivuuden ja turvallisuuden varmistamisen monipuolisten ohjelmistotestauspalveluiden avulla. IoT-ratkaisuissa korostuu palveluiden turvallisuus ja luotettavuus, joiden varmistamisessa testauksen asema on ratkaiseva.

Tarjoamme IoT-testauspalveluita joustavasti joko ketjun matkalle tai yksittäisten solmukohtien toimivuuden varmistamiseen. Voimme ottaa pallon koko kokonaisuudesta tai antaa tarvittavan määrän osaavia ammattilaisia tiimiä vahvistamaan.

icon
Testipäällikkö tai ketterä testaaja ohjelmistoprojektiin

icon
Mobiilisovellusten testaus

icon
Suorituskykytestaus

icon
Testiautomaatio

icon
Testausprosessin kehittäminen ja testaustyökalujen evaluointi

icon
Yhteensopivuustestaus

icon
Koko ratkaisun end-to-end -testaus


IoT-ratkaisuiden kehittäminen verkostomallilla

Verkoston voima on sen jäsenissä. Kun otat yhteyttä IoT Alliancen jäseneen, pääset hyödyntämään eri alojen huippuosaajien osaamista.

Testimaten lisäksi muita Solita IoT Alliancen kumppaniyrityksiä ovat DNA, Haltian, Virelabs, IBM, ElfGroup, Unseen Technologies, Chillit sekä Wazombi Labs.


Mietitkö, miten IoT-hanke kannattaa aloittaa?

Aloita ottamalla meihin yhteyttä. Meidän kauttamme verkostosta löytyy juuri sinulle toimiva ratkaisu.

Ota yhteyttä!

Testimate Oy
Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistojen testauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin.
Myynnin yhteystiedot
Klaus Lakkala Klaus Lakkala
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2730
  • klaus.lakkala (at) testimate.fi

Juha Karvonen Juha Karvonen
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2732
  • juha.karvonen (at) testimate.fi
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta