Mobiilisovellusten testaus

Toimiiko sovelluksesi tai verkkopalvelusi viimeisimmässä iOS-versiossa tai parin vuoden takaisessa Androidissa? Mobiilitestauksella varmistetaan teknisesti moitteeton ja ensiluokkainen käyttäjäkokemus jatkuvasti suosiotaan kasvattavassa digitaalisten palveluiden käyttöympäristössä.

 

Verkon selaaminen mobiililaitteella ja erilaisten mobiilisovellusten käyttö on jatkuvassa kasvussa. Yhä useampi käyttäjä asioi verkossa nimenomaan mobiililaitteen välityksellä, ajasta ja paikasta riippumatta.

Huonosti toimiva mobiilisovellus tai heikko käyttökokemus saavat mobiilikäyttäjän keskeyttämään palvelun käytön nopeasti. Mobiilitestauksella varmistetaan palveluiden ja sovellusten toimivuus ja sujuvuus eri ympäristöissä ja tilanteissa.

Mobiilitestaus on yksi Testimaten vahvuuksista. Olemme testanneet kattavasti sekä viihde- että ammattikäyttöön liittyviä sovelluksia, aina crowdsourcing-periatteella toimivasta Scoopshot-sovelluksesta SAP-toiminnanohjausjärjestelmään kytkettyyn mobiiliin verkkokauppaan asti.


Vinkkejä mobiilisovellusten testaamiseen 

Kysy lisätietoja


Klaus Lakkala

Johtava konsultti, perustaja


SOITA +358 10 229 2730
MAILAA klaus@testimate.fi

Mobiilitestauksen tehopaketti –
kehityskohteet selville viikossa


Ensivaikutelman voit tehdä vain kerran. Testimaten mobiilitestauksen tehopaketti kaivaa vain viidessä päivässä esiin sovelluksesi pullonkaulat ja potentiaaliset kriittiset virheet. Saat priorisoidut parannusehdotukset nopeasti, kiinteällä hinnalla ja ilman jatkositoumuksia. Toteutetaan etänä.