Testausta kaikille toimialoille

Ohjelmistotestaus on pääsääntöisesti toimialariippumatonta asiantuntijatyötä. Kokemus tietyiltä toimialoilta auttaa kuitenkin hahmottamaan toimialan käytännöt sekä tavoitteet nopeammin. Olemme tehneet vaativia testausprojekteja useille toimialoille.Miksi asiakkaamme valitsevat meidät?Asiakkaan sanoinTestimaten testauskonsultit ovat auttaneet meitä parantamaan tuotteemme laatua. Suosittelen Testimatea erityisesti vaativiin projekteihin, joissa tarvitaan rutiinien sijaan luovaa ongelmanratkaisukykyä”

— Arttu Ylärakkola, VibeCatch CTO ja perustaja

Työn tekeminen Testimaten konsulttien kanssa on joustavaa ja helppoa. Meidän kannaltamme Testimate on helppo kumppani – heillä on ammattitaitoa ja ymmärrys liiketoiminnastamme.”

— Sami Harjamäki, projektipäällikkö, Posti

Testimaten testauskonsulteista on jäänyt positiivinen, osaava kuva. Palveluntarjoajana Testimaten kanssa on ollut joustavaa sopia testausresursseista, lisätarpeisiin on löytynyt tekijöitä eikä hiljaisina aikoina kenenkään tarvitse istua tumput suorina. Suosittelen Testimatea ohjelmistotestauksen asiantuntijana sekä operatiiviseen testaustyöhön että testikäytäntöjen käynnistämiseen yrityksessä."

—Ville Vainio, tietohallintojohtaja, Yliopiston Apteekki

Testimaten asiantuntija toteutti projektillemme automatisoidun regressiotestausympäristön. Päätimme luottaa konsultin ammattitaitoon - kaipasimme todellista eksperttiä ja sellaisen myös saimme.”

— Tomi Salo, Team Lead, Senior SW Architect, SSH

Tutustu asiakastarinoihin

6.9.2022

Testimate auttaa Kelaa laadukkaiden ohjelmistojen kehittämisessä

Testimate on vuodesta 2018 alkaen ollut Kelan sopimuskumppani IT-konsultoinnissa. Testimate tarjoaa Kelalle erityisesti ohjelmistotestauksen sekä testiautomaation taitavia asiantuntijoita.
6.9.2022

Testimate on Hanselin kumppani IT-hankinnoissa

Osana Hanselin DPS-puitejärjestelyä Testimate tarjoaa julkisen sektorin asiakkaille projektinhallinta- ja integraattoripalveluita sekä ohjelmistotestauksen asiantuntijapalveluita.
15.3.2022
ssh_logo

Testimate on SSH:n luottokumppani teknisesti vaativassa ohjelmistotestauksessa

30.9.2021
Yliopiston apteekki

Testimate varmistaa Yliopiston Apteekin verkkokaupan toimivuuden

14.4.2020
Posti varmistaa pakettiliikenteen sujuvuuden Testimaten avulla

Posti varmistaa pakettiliikenteen sujuvuuden Testimaten avulla

20.11.2019
Vipecatch logo

VibeCatch valitsi ratkaisukeskeisen testausammattilaisen