Testauspalvelut logistiikka-alan toimijoille


Logistiikassa on elintärkeää saada lähetys mahdollisimman tehokkaasti oikeaan paikkaan oikeassa ajassa. Tehokkaan toimitusketjun ja loppukäyttäjälle yksinkertaisen käyttöliittymän taustalla on valtavasti toimintalogiikkaa, jonka toimivuus varmistetaan testauksen avulla. 

Logistiikka-ala on laaja kokonaisuus, johon mahtuu paljon erilaisia toimijoita ja sovelluksia. Yritysten sisäiset ohjelmistot, kuluttajasovellukset ja kaiken taustalla toimivat toiminnanohjauksen järjestelmät ovat kriittisiä toimintavarman kuljetusketjun toteuttamisessa. Kehityksen keskiössä on tehokkuus – virheiden, viiveiden ja kitkan poistaminen koko ketjun matkalta.

Itsepalvelun merkitys on kasvanut erityisesti kuluttajapuolella. Pakettia noutavalle asiakkaalle käyttöliittymä saattaa näyttää hyvinkin yksinkertaiselta, mutta järjestelmän taustalla on suuri määrä logiikkaa, ohjelmistoja ja fyysisiä laitteita. Testauksen vastuulla on miettiä ennakkoon kaikki mahdolliset ongelmat sekä virhe- ja poikkeustilanteet.

Testimate on toiminut useiden vuosien ajan logistiikka-alan johtavien toimijoiden testauskumppanina. Olemme osallistuneet merkittäviin kärkihankkeisiin lukuisissa eri rooleissa, käytännön testaamisesta aina automatisoitujen testausjärjestelmien ja IoT-testausratkaisujen toteuttamiseen asti.

Tarjoamme logistiikka-alan toimijoille esimerkiksi seuraavia palveluita:

  • Ketterä testausasiantuntija
  • Testauksen hallinta ja johtaminen
  • Ohjelmistotestauksen parhaiden käytäntöjen ja työkalujen koulutus
  • IoT-testaus ja IoT-ratkaisut
  • Automaatio- ja suorituskykytestaus
 


Muutamia logistiikka-alan asiakkaitamme

 
  • postnord logo
  • Posti logo

 

Posti varmistaa pakettiliikenteen sujuvuuden Testimaten avulla


Testimate on toiminut Postin testauskumppanina vuodesta 2016 alkaen. Testimate auttaa varmistamaan Postin pakettilogistiikan korkean laadun teknisesti vaativassa ympäristössä. Proaktiiviset testauskonsultit ottavat vastuun laajoista kokonaisuuksista ja tarjoavat selkeitä ratkaisuehdotuksia.


Testauksen hyödyt logistiikalle 

Kysy lisätietoja


Juha Karvonen

Johtava konsultti, perustaja


SOITA +358 10 229 2732
MAILAA juha@testimate.fi