Testauspalvelut startupeille


Startup- ja kasvuyritykset arvostavat ketteriä ja joustavia testauspalveluita. Testaajamme ovat olleet mukana useiden startup-yritysten tuotekehityksessä, aina todellisen tarpeen mukaan. 

Startup-yrityksille on tärkeää saada kustannustehokkaita palveluita ja ketterää yhteistyötä. Pienen tiimin kanssa työskennellessä korostuu jokaisen osaajan ammattitaito, omatoimisuus ja kevyet prosessit.

Laadunvarmistuksella on suuri merkitys kasvuyrityksen menestyksessä. Alkuvaiheessa yritys rakentaa palvelun tai tuotteen luotettavuutta, jolloin kriittisillee virheille ei ole sijaa. Testauksen ammattilainen varmistaa sen, että käyttäjätiedot pysyvät turvassa ja sovellus käytettävissä kaikissa olosuhteissa.

Työskentelemme erittäin mielellämme kasvuyritysten – tulevaisuuden tekijöiden – kanssa. Vahvuutemme on itsenäiset ja kokeneet asiantuntijat sekä joustavuus palveluidemme toimittamisessa. Kanssamme et sitoudu pitkiin sopimuksiin vaan tulemme hoitamaan hommat kun niiden aika on.

Tarjoamme startupeille esimerkiksi seuraavia palveluita:

  • Ketterä testausasiantuntija ja projektinhallinnan asiantuntija
  • Mobiilitestaus
  • Testausprosessien kehitys
  • Automaatio- ja suorituskykytestaus
 


Muutamia startup-asiakkaitamme

 
  • scoopshot logo

 

VibeCatch valitsi ratkaisukeskeisen testausammattilaisen


Kasvuyritys VibeCatch kaipasi luotettavaa testauskumppania, joka on käytettävissä aina tarpeen mukaan. Rutiinien sijaan testauksen suunnittelu ja toteuttaminen vaati luovaa, ratkaisukeskeistä ajattelua ja kykyä ymmärtää asiakkaan todelliset tarpeet.

 

Kysy lisätietoja


Klaus Lakkala

Johtava konsultti, perustaja


SOITA +358 10 229 2730
MAILAA klaus@testimate.fi