Finanssialan testauspalvelut


Testimate on toimittanut testauspalveluita pankki-, vakuutus- ja perintäpalveluita tarjoaville toimijoille jo useiden vuosien ajan. Asiantuntijamme toimivat sekä käytännön testaustehtävissä että laajempaa vastuuta käsittävissä hankkeen testauspäällikkö -rooleissa. 

Finanssialalle on tyypillistä kova kansainvälinen ja kansallinen sääntely, palveluiden ehdoton toimintavarmuus ja äärimmäisen pieni toleranssi virheille. Erityisesti kuluttajille suunnattujen järjestelmien täytyy toimia luotettavasti kellon ympäri.

Laadunvalvonnan onnistumisessa ensiarvoisen tärkeää on ymmärrys finanssijärjestelmien vaatimuksista sekä testausasiantuntijan itsenäinen, proaktiivinen ote. Tämän vuoksi olemme panostaneet erityisesti pitkiin, tyypillisesti useita vuosia kestäviin asiakassuhteisiin, joissa sama konsultti pysyy saman projektin palveluksessa.

Vahvuutemme ovat erittäin kokeneet testausammattilaiset, joilla on aiempaa osaamista finanssialan ohjelmistohankkeista. Toimialatuntemuksen ansiosta testauskonsultti voi aloittaa työskentelyn nopeasti joko käytännön testauksessa tai johtotehtävissä.

Olemme tarjonneet finanssialan toimijoille esimerkiksi seuraavia palveluita:

  • Ketterä testausasiantuntija
  • Testauksen hallinta ja johtaminen
  • Ohjelmistotestauksen parhaiden käytäntöjen ja työkalujen koulutus
  • Automaatio- ja suorituskykytestaus
 


Muutamia finanssialan asiakkaitamme

  • Sergel logo
  • Lowell logo

Laadukkaat testauspalvelut finanssialan toimijoille 

Kysy lisätietoja


Juha Karvonen

Johtava konsultti, perustaja


SOITA +358 10 229 2732
MAILAA juha@testimate.fi