Tule meille töihin tai yhteistyökumppaniksi!

icon
Kokenut osaaja

Haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä projekteihimme. Erityisesti kaiken kokenut konkari, ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä yhteydenottosi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen info ( at ) testimate.fi.

icon
Yhteistyö muiden testausyritysten kanssa

Teemme yhteistyötä myös muiden testaustalojen ja freelancereiden kanssa. Mikäli haet uutta projektia tai projekteissasi kaivataan lisää käsipareja, ota rohkeasti yhteyttä!

Haemme juuri nyt!

Test Manager, testiautomaatio-osaaja sekä IOT testauksen asiantuntija, Pääkaupunkiseutu/Oulu (18.12.2017)

Vuoden 2017 aikana olemme kasvaneet jälleen merkittävästi useiden rekrytointien myötä. Näkymät ovat hyvät pitkälle eteenpäin ja meillä olisi töitä tarjolla useammallekin Test Managerille ja/tai testiautomaatio-osaajalle. Koska tyypillisesti saamme asiakkailtamme ne kaikista haasteellisimmat työt, tarvitsemme työkavereiksemme myös ne kaikista kovimmat luut.

Pelikenttänämme on ohjelmistojen testaus ja laadunvarmistus. Nyt tarvitsemme tiimimme vahvistukseksi lisää pelaajia vastaamaan testausprojektien johtamisesta, testauksen suunnittelusta ja suorittamisesta. Testimaten asiantuntijana tehtäväsi on löytää asiakkaidemme tarpeisiin parhaiten toimivat ratkaisut – ei päätä nyökytellen, vaan rohkeasti haastaen ja neuvoen. Naulan kantaan osuvilla suunnitelmillasi osoitat ymmärtäneesi, mikä oli se oikeasti liiketoimintakriittinen asia. Olet asiakkaan luottopakki.

Millainen on Testimate?

Melkein yrittäjäksi

Kuten Timo (nimi muutettu) meillä kerran totesi: ”Tämä on lähinnä yrittäjänä olemista, olematta yrittäjä”. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että palkitsemme työkaverimme hyvästä työstä. Meillä on reilu bonusmalli ja minimaaliset operatiiviset kulut, koska haluamme päräyttävien toimistotilojen sijaan panostaa porukkamme hyvinvointiin, terveyteen ja hyvästä työstä palkitsemiseen. Työhömme kuuluu paljon vapautta, mutta myös sitä vastuuta. Et ole vain työntekijä, vaan pääset mukaan ohjaamaan meitä eteenpäin, kun tulevinakin vuosina kasvamme ja kehitymme.

Työmme teemme raudanlujalla ammattitaidolla ja tinkimättömyydellä. Haluamme ylittää asiakkaamme odotukset. Se onnistuu meiltä tyypillisesti rennon rauhallisesti ilman hampaiden kiristystä. Toki tiukkoja paikkoja tulee aina välillä, mutta me autamme aina toinen toisiamme. Vaikka työ on itsenäistä, et ole haasteita kohdatessasi yksin.

Teemme paljon töitä. Sitä ei käy kieltäminen. Tämä ei ole joka päivä yhdeksästä viiteen hommaa, mutta tilanteen salliessa osaamme myös ottaa vapaa-aikamme. Pystymme hyvin pitkälle itse vaikuttamaan siihen, milloin teemme töitä ja milloin pidämme vapaata, toki aina projektit ja asiakkaat huomioiden. Meillä kukaan ei hengitä niskaasi. Pääasia, että homma hoituu ja meidät tunnetaan jatkossakin korkeasta työmoraalistamme. Pyrimme viettämään säännöllisen epäsäännöllisesti aikaa yhdessä erilaisten illanviettojen muodossa – osaamisen ja kokemusten jakamista unohtamatta.

Näillä eväillä menestykseen

Emme koskaan mene laput silmillä vain tiukasti toimeksiannon mukaan, vaan haemme aina asiakkaillemme parhaimmat ja järkevimmät ratkaisut. Tämä vaatii meiltä näkemystä, ennakointikykyä ja uskallusta haastaa. Tehtävässä menestymistäsi auttaa myös, jos

 • Olet tehnyt näitä hommia jo pidempään Test Managerin roolissa tai testiautomaation parissa.
 • Robot Framework on sinulle jo ennestään tuttu, mutta et ole lukkiutunut vain tiettyjen työkalujen käyttöön, vaan pystyt ottamaan helposti haltuun uusia työkaluja ja teknologioita.
 • Sinulla on kokemusta ERP hankkeiden testauksesta.
 • Microsoftin välineillä toteuteutut järjestelmät ja niiden testaus on tuttua.
 • Olet jo saanut tuntumaa mobiilitestaukseen.
 • Uskallat tarjota omaa työpanostasi asiakkaalle tarpeen tunnistaessasi.
 • Taidat kommunikoinnin erilaisissa tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa suomeksi ja englanniksi.

Haussa on siis positiivisella otteella töitä tekeviä osaajia, joka haluavat ottaa askeleen kohti itsenäisempää ja palkitsevampaa tekemistä.

Lue lisää meistä täältä!
Ja katso videomme:


Kerro meille itsestäsi

icon
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä meistä tai tehtävästä laita viestiä tai soita: Juha Karvonen 010 229 2732 ja Janne Pietikäinen 040 820 6576 (etunimi.sukunimi@testimate.fi). Jutellaan lisää!

icon
Tehtävään voit hakea lähettämällä meille CV:si saatesanojen kera osoitteeseen info@testimate.fi. Kerro meille, mitä haluaisit meillä tehdä. Hakuaika päättyy 15.1.2018.

Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistotestauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin. Asiantuntijamme ovat testauksen moniosaajia, joilla on useiden vuosien kokemus testauksesta, testauksen hallinnasta ja johtamisesta sekä testausautomaatiosta kaupallisilla ja open source -työvälineillä. Yrityksemme kotipaikka on Vantaa mutta hoidamme toimeksiantoja koko Suomessa.

Olemme toimintamme aikana vieneet läpi useita testausprojekteja menestyksekkäästi. Tiedämme olevamme hyviä ja samaa mieltä ovat asiakkaamme.


Testimate Oy
Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistojen testauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin.
Myynnin yhteystiedot
Klaus Lakkala Klaus Lakkala
Johtava konsultti, perustaja
 • +358 10 229 2730
 • klaus.lakkala (at) testimate.fi

Juha Karvonen Juha Karvonen
Johtava konsultti, perustaja
 • +358 10 229 2732
 • juha.karvonen (at) testimate.fi
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta