Testimate on testausammattilaisten koti


Olemme testauksen ja projektinhallinnan ammattilaisista koostuva kannattavasti kasvava yritys. Tarjoamme huipputiimin, rennon ilmapiirin ja reilun palkkauksen - sekä roppakaupalla osaamistasi kehittäviä haasteita.

 

”Tämä on lähellä yrittäjänä olemista, olematta yrittäjä. Hyvä työ, hyvä palkka, vapaus ja vastuu – näin homman voisi kiteyttää.”
Asiantuntijoidemme kova osaaminen on menestyksemme ja asiakkailtamme saamamme arvostuksen perusta. Toimintamme operatiiviset kulut ovat minimit, koska haluamme päräyttävien toimistotilojen sijaan panostaa porukkamme hyvinvointiin, terveyteen ja hyvästä työstä palkitsemiseen reilulla bonusmallilla. Testimatelaisena et ole vain työntekijä, vaan pääset mukaan ohjaamaan meitä eteenpäin tulevien vuosien kasvussa ja kehityksessä.

Työhömme kuuluu paljon vapautta, mutta myös vastuuta. Pystymme hyvin pitkälle itse vaikuttamaan siihen, milloin teemme töitä ja milloin pidämme vapaata, toki aina projektit ja asiakkaat huomioiden.

Työmme teemme raudanlujalla ammattitaidolla ja tinkimättömyydellä. Haluamme tehdä laadukasta jälkeä ja ylittää asiakkaamme odotukset. Se onnistuu meiltä tyypillisesti rennon rauhallisesti ilman hampaiden kiristystä. Toki tiukkoja paikkoja tulee aina välillä, mutta me autamme aina toinen toisiamme. Vaikka työ on itsenäistä, et ole haasteita kohdatessasi yksin.

Voimme myös huomioida yksilölliset koulutus- ja kehittymistarpeesi sekä varmistaa, että pääset osallistumaan kehitystäsi tukeviin projekteihin ja syventämään osaamistasi sinua kiinnostavissa asioissa.

 

Oletko kokenut testausammattilainen tai nouseva laadunvarmistuksen tähtipelaaja? Haluamme kuulla sinusta - katso avoimet paikat alta ja ota yhteyttä!
 

Miksi meille kannattaa tulla töihin?


Tarjoamme sinulle mutkattoman työyhteisön, kiinnostavia asiakasprojekteja ja reilun palkan. Annamme asiantuntijoillemme vapauden ja vastuun hoitaa työnsä laadukkaasti ja kehittää jatkuvasti osaamistaan.Reilu palkka

Käytössämme on kompensaatiomalli, joka perustuu pohjapalkkaan sekä laskutukseen perustuvaan bonukseen. Uskallamme sanoa, että tilipussi miellyttää myös kokenutta asiantuntijaa.

Hyvinvoinnista huolehtiminen

Meillä tehdään itsenäistä ja vaativaa asiantuntijatyötä asiakkaiden kanssa. Tämän tasapainoksi otamme aikaa myös yhdessä olemiselle, liikunnalle ja työssä jaksamisen edistämiselle.

Oppiminen ja tiimin tuki

Porukastamme löytyy valtavasti kokemusta kaikilta testauksen osa-alueilta. Meillä opit jatkuvasti lisää kiinnostavissa projekteissa ja kollegoiden vinkkien avulla.

Ylpeys hyvästä työstä

Me annamme sinulle puitteet ja vapauden tehdä työsi laadukkaasti. Luotamme tekijöihimme ja arvostamme jokaisen henkilökohtaista osaamista.

 

Hyväntuulista yhdessä tekemistä
Vaativan työn vastapainoksi nautimme yhdessä tekemisestä konttorin ulkopuolella.


 • Kesäjuhlat 28.08.2020

  Kesäjuhlat Helsingin Vallisaaressa.
 • Koulutuspäivä 30.1.2020

  Yhteisten koulutustilaisuuksien myötä Testimaten asiantuntijat voivat jakaa osaamistaan kollegoilleen.
 • Kilometrikisa ja Testimaten tiimi Poronpolun polkaisussa 15.10.2019

  12 testimatelaista osallistui Lopella pidettyyn Poronpolun polkaisuun. Tapahtuman tarkoitus oli nauttia retkipolkemisesta kauniissa maastossa hyvässä porukassa.
 • Bouldering 20.9.2019

  Syyskuussa haastoimme Testimaten porukalla itseämme ja toisiamme kiipeilyn merkeissä.
 • Koulutuspäivä 20.9.2019

  Yhteisten koulutustilaisuuksien myötä Testimaten asiantuntijat voivat jakaa osaamistaan kollegoilleen.
 

Millaisia olemme?
Kaikille testimatelaisille tehty kysely avaa hieman testauksen ammattilaisten sielunmaisemaa.


 

Nyt vai huomenna?

  • Nyt70%
 

Introvertti vai ekstrovertti?

  • Introvertti60%
 

Kaupunki vai maaseutu

  • Kaupunki55%
 

Lapsia?

  • Kyllä80%
 

Pyöräily vai juoksu?

  • Pyöräily70%
 

iOS vai Android?

  • iOS60%
 

Manuaali vai automaatti?

  • Automaatti70%