Tule meille töihin tai yhteistyökumppaniksi!

icon
Kokenut osaaja

Haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä projekteihimme. Erityisesti kaiken kokenut konkari, ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä yhteydenottosi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen info ( at ) testimate.fi.

icon
Yhteistyö muiden testausyritysten kanssa

Teemme yhteistyötä myös muiden testaustalojen ja freelancereiden kanssa. Mikäli haet uutta projektia tai projekteissasi kaivataan lisää käsipareja, ota rohkeasti yhteyttä!

Oletko testiautomaation osaaja? Hae meille heti töihin!

Rekrytoimme testiautomaatio-osaajia pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle. Hae heti, täytämme pestit heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Testimate jatkaa vakaata kasvuaan ja 20+ testausammattilaisen tiimimme kaipaa lisää osaajia. Jos olet PK-seudulla tai Tampereella viihtyvä testiautomaatio-osaaja, me voimme tarjota sinulle osaamistasi kehittäviä haasteita, huipputiimin sekä hyvän kompensaation.

Koska tyypillisesti saamme asiakkailtamme ne kaikista haasteellisimmat työt, tekijämme pääsevät kehittämään osaamistaan esim. finanssi- ja logistiikka-alan projekteissa, ERP-projekteissa tai Kelan ohjelmistokehityksen parissa. Mikäli sinulla on jo muutama vuosi kokemusta ja näkemystä automaatiotestaamista, katso mitä sinulle tarjoamme!

Pelikenttänämme on ohjelmistojen testaus ja laadunvarmistus. Testimaten asiantuntijana tehtäväsi on löytää asiakkaidemme tarpeisiin parhaiten toimivat ratkaisut – ei päätä nyökytellen, vaan rohkeasti haastaen ja neuvoen. Naulan kantaan osuvilla suunnitelmillasi osoitat ymmärtäneesi, mikä oli se oikeasti liiketoimintakriittinen asia. Olet asiakkaan luottohenkilö.

Millainen on Testimate?

”Tämä on lähinnä yrittäjänä olemista, olematta yrittäjä. Hyvä työ, hyvä palkka – näin homman voisi kiteyttää.”

Meillä kova osaaminen ja työn tekijät ovat menestymisemme ja asiakkailtamme saamamme arvostuksen perusta. Toimintamme operatiiviset kulut ovat minimit, koska haluamme päräyttävien toimistotilojen sijaan panostaa porukkamme hyvinvointiin, terveyteen ja hyvästä työstä palkitsemiseen reilulla bonusmallilla. Työhömme kuuluu paljon vapautta, mutta myös sitä vastuuta. Et ole vain työntekijä, vaan pääset mukaan ohjaamaan meitä eteenpäin, kun tulevinakin vuosina kasvamme ja kehitymme. Tämän kaiken voimme sinulle luvata!

Työmme teemme raudanlujalla ammattitaidolla ja tinkimättömyydellä. Haluamme ylittää asiakkaamme odotukset. Se onnistuu meiltä tyypillisesti rennon rauhallisesti ilman hampaiden kiristystä. Toki tiukkoja paikkoja tulee aina välillä, mutta me autamme aina toinen toisiamme. Vaikka työ on itsenäistä, et ole haasteita kohdatessasi yksin.

Teemme paljon töitä. Sitä ei käy kieltäminen. Tämä ei ole joka päivä yhdeksästä viiteen hommaa, mutta tilanteen salliessa osaamme myös ottaa vapaa-aikamme. Pystymme hyvin pitkälle itse vaikuttamaan siihen, milloin teemme töitä ja milloin pidämme vapaata, toki aina projektit ja asiakkaat huomioiden. Meillä kukaan ei hengitä niskaasi. Pääasia, että homma hoituu ja meidät tunnetaan jatkossakin korkeasta työmoraalistamme. Pyrimme viettämään säännöllisen epäsäännöllisesti aikaa myös yhdessä erilaisten illanviettojen tai talvipäivien muodossa – osaamisen ja kokemusten jakamista arjessa unohtamatta. Meillä on myös mahdollista huomioida sinun yksilölliset koulutus- ja kehittymistarpeesi, ja varmistaa kehittymistäsi tukevien projektien lisäksi myös näin osaamisesi syventäminen sinua motivoivissa asioissa.

Menestyksesi eväät

Emme koskaan tee orjallisesti töitä laput silmillä toimeksiannon mukaan, vaan valitsemme aina asiakkaillemme parhaimmat ja järkevimmät ratkaisut. Tämä vaatii sinulta näkemystä, ennakointikykyä ja uskallusta haastaa. Tehtävässä menestymistäsi auttaa myös, jos

  • testiautomaatio on sinulle tuttua ja olet hyödyntänyt automaatiota testauksen suunnittelussa ja toteuttamisessa
  • Robot Framework on sinulle jo ennestään tuttu, mutta et ole lukkiutunut vain tiettyjen työkalujen käyttöön, vaan pystyt ottamaan helposti haltuun uusia työkaluja ja teknologioita.
  • Microsoftin välineillä toteuteutut järjestelmät ja niiden testaus on tuttua.
  • sinulla on jo tuntumaa mobiilitestaukseen.
  • taidat kommunikoinnin erilaisissa tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa suomeksi ja englanniksi.

Haussa on siis positiivisella otteella töitä tekeviä osaajia, joka haluavat ottaa askeleen kohti itsenäisempää ja palkitsevampaa tekemistä. Olet kokenut mutta et kyllästynyt ja sinulle asiakkaan kanssa työskentely on uhan sijaan mahdollisuus.

Millainen työyhteisö olemme ja mikä on Testimaten historia? Tutustu meihin tarkemmin täältä ja lue kasvutarinamme täältä.

Ja katso videomme:


Kerro meille itsestäsi

icon
Mikäli kiinnostuit työskentelemään kanssamme, olisi hienoa kuulla sinusta lisää. Samalla voimme yhdessä katsoa, mitä Testimate voi tarjota juuri sinulle. Juha Karvonen 010 229 2732 ja Janne Pietikäinen 040 820 6576 (etunimi.sukunimi@testimate.fi) juttelevat mielellään kanssasi.

icon
Tehtävään voit hakea lähettämällä meille CV:si saatesanojen kera osoitteeseen info@testimate.fi. Kerro meille, mitä haluaisit meillä tehdä ja miten haluaisit nykyistä osaamistasi kehittää.

Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistotestauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin. Asiantuntijamme ovat testauksen moniosaajia, joilla on useiden vuosien kokemus testauksesta, testauksen hallinnasta ja johtamisesta sekä testausautomaatiosta kaupallisilla ja open source -työvälineillä. Yrityksemme kotipaikka on Vantaa mutta hoidamme toimeksiantoja koko Suomessa.

Olemme toimintamme aikana vieneet läpi useita testausprojekteja menestyksekkäästi. Tiedämme olevamme hyviä ja samaa mieltä ovat asiakkaamme.


Testimate Oy
Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistojen testauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin.
Myynnin yhteystiedot
Klaus Lakkala Klaus Lakkala
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2730
  • klaus.lakkala (at) testimate.fi

Juha Karvonen Juha Karvonen
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2732
  • juha.karvonen (at) testimate.fi
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta