Nitorin ja Testimaten kumppanuus takaa ohjelmistojen korkean laadun


Nitorin ja Testimaten kumppanuus täydentää ketterien ohjelmistotiimien tehokkuutta ja osaamista. Yhteistyön myötä loppuasiakas saa huippulaadukkaita ohjelmistoja ja asiantuntijat voivat keskittyä omaan erikoisosaamiseensa. 

Ohjelmistotalo Nitor on yli 200 ammattilaista työllistävä digitaalinen insinööritoimisto, joka tekee kestävää digitaalista kehitystä. Nitorilla on tutkitusti alansa paras asiakastyytyväisyys ja sen asiakkaita ovat johtavat organisaatiot kuten OP, DNA ja Posti. Korkean asiakastyytyväisyyden lisäksi myös työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin panostetaan: Nitor on valittu Suomen ja Euroopan parhaaksi työpaikaksi useita kertoja. Nitorin kasvava tiimi koostuu pääosin ohjelmistokehittäjistä, digitaalisista muotoilijoista sekä ketterän muutoksen ammattilaisista.

Nitorin kehittäjät ovat erittäin laatutietoisia ammattilaisia, joiden tavoite on toimittaa asiakkaille tehokkaita ja virheettömästi toimivia ohjelmistoja. Me tuomme laadunvarmistusprosessiin lisäsilmäparin ja erikoisosaamista, kuten testiautomaatiota.

— Juha Karvonen, Testimaten johtava konsultti.

Testimaten testausammattilaiset tuovat Nitorin asiakastiimeihin testausosaamista ja varmistavat useiden kehittäjien tuottaman kokonaisuuden korkean laadun. Testaajat toimivat usein myös linkkinä kehitystiimin ja loppuasiakkaan välillä, varmistaen että lopputulokset vastaavat asiakkaan toiveita.

Nitorin ja Testimaten yhteistyö on jatkunut vuodesta 2016 saakka. Asiakasprojektit ovat tyypillisesti pitkiä hankkeita, jotka elävät asiakkaan tarpeiden mukaan projektin aikana. Testimaten asiantuntijat ovat toimineet Nitorin tiimeissä esimerkiksi ketterinä testaajina, testiautomaation asiantuntijoina sekä testauspäälliköinä.

Nitorin logo

Tutustu tarkemmin Nitorin palveluihin.


Kumppanuuden edut 

Kysy lisätietoja


Juha Karvonen

Johtava konsultti, perustaja


SOITA +358 10 229 2732
MAILAA juha@testimate.fi