Onko sinulla kokemusta testiautomaatiosta, ohjelmistorobotiikasta tai molemmista? Kaipaamme sinua tiimiimme!


Etsimme useita testauksen ammattilaisia PK-seudulla ja Tampereella sijaitseviin asiakasprojekteihin. Tehtävät täytetään mahdollisimman pian - ota yhteyttä saman tien! 

Testimate jatkaa vakaata kasvuaan ja 30+ testausammattilaisen tiimimme kaipaa lisää osaajia. Jos olet PK-seudulla tai Tampereen alueella viihtyvä teknisesti orientoitunut testiautomaation tai ohjelmistorobotiikan osaaja, me voimme tarjota sinulle osaamistasi kehittäviä haasteita, huipputiimin sekä hyvän kompensaation.

Koska tyypillisesti saamme asiakkailtamme ne kaikista haasteellisimmat työt, tekijämme pääsevät kehittämään osaamistaan monipuolisesti haastavissa mutta samalla palkitsevissa usein pitkäkestoisissa projekteissa. Mikäli sinulla on jo muutama vuosi kokemusta ja näkemystä automaatiotestaamista sekä RPA:sta/ohjelmistorobotiikasta, ota ihmeessä yhteyttä!

Toimeksiannot saattavat sopia myös freelancereille - ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi!

Haussa asiakkaan luottohenkilö

Pelikenttänämme on ohjelmistojen testaus ja laadunvarmistus. Testimaten asiantuntijana tehtäväsi on löytää asiakkaidemme tarpeisiin parhaiten toimivat ratkaisut – ei päätä nyökytellen, vaan rohkeasti haastaen ja neuvoen. Naulan kantaan osuvilla suunnitelmillasi osoitat ymmärtäneesi, mikä oli se oikeasti liiketoimintakriittinen asia. Olet asiakkaan luottohenkilö.

Asiantuntijamme työskentelevät tyypillisesti osana asiakkaamme tiloissa osana muuta ohjelmistokehitystiimiä. Tukenasi on kuitenkin koko Testimaten tiimi, johon pääset tutustumaan kasvotusten säännöllisten tapahtumiemme parissa.

Suosimme pitkiä asiakkuuksia, jossa ammattilaisilla on mahdollisuus tehdä laadukasta työtä sekä kehittyä ja kasvaa roolissaan. Testaustyön ammattilaiset kehittyvätkin usein testauksen johtotehtäviin, projektinhallintaan sekä laajempiin laaduvarmistuksen vastuutehtäviin.

Haussa on siis positiivisella otteella töitä tekeviä osaaja, joka haluaa ottaa askeleen kohti itsenäisempää ja palkitsevampaa tekemistä. Olet kokenut mutta et kyllästynyt ja sinulle asiakkaan kanssa työskentely on uhan sijaan mahdollisuus.


Kerro meille itsestäsi

Mikäli kiinnostuit työskentelemään kanssamme, olisi hienoa kuulla sinusta lisää. Samalla voimme yhdessä katsoa, mitä Testimate voi tarjota juuri sinulle.

Tehtävään voit hakea lähettämällä meille CV:si saatesanojen kera osoitteeseen rekry@testimate.fi
Kerro meille, mitä haluaisit meillä tehdä ja miten haluaisit nykyistä osaamistasi kehittää.

Menestyksesi eväät

Emme koskaan tee orjallisesti töitä laput silmillä toimeksiannon mukaan, vaan valitsemme aina asiakkaillemme parhaimmat ja järkevimmät ratkaisut. Tehtävässä menestymistä auttaa myös, jos

  • Olet kokenut konkari TAI kasvava tulevaisuuden talentti, joka haluaa oppia huipputiimissä.
  • Sinulta onnistuu myös vanhojen ominaisuuksien regressiotestaus.
  • Sinulla on kokemusta testiautomaatiosta ja olet hyödyntänyt automaatiota testauksen suunnittelussa ja toteuttamisessa.
  • Sinulle ovat tuttuja testiautomaatiotyökalut, kuten Robot Framework tai RPA-kehittämiseen soveltuvat työkalut (esim. UiPath).
  • Kokemus DevOps-töistä on suuri plussa.
  • Sinulla on jo tuntumaa mobiilitestaukseen.
  • Taidat kommunikoinnin erilaisissa tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa suomeksi ja englanniksi.
 

Kysy lisätietoja


Camilla Sellman

HR Manager


SOITA +358 10 229 2738
MAILAA camilla@testimate.fi

Miksi Testimatelle kannattaa tulla töihin?

 

Millaista meillä on olla töissä? Miten meillä viihdytään? Lue lisää Testimatesta työpaikkana!