IoT-ratkaisut


Testimatelta saat vankkaa testausosaamista IoT-ratkaisuihin ja halutessasi kumppaniverkostomme kautta myös kokonaisvaltaisen IoT-toteutuspalvelun. 

Internet of Things – IoT – tarkoittaa yhä uudenlaisten esineiden ja asioiden kytkemistä globaaliin tietoverkkoon. Sovellusalueesta riippuen, IoT voi tarkoittaa esimerkiksi yritysten liiketoimintamallien, prosessien ja johtamisen digitalisoimista. IoT-ratkaisujen avulla yritykset voivat esimerkiksi parantaa kustannustehokkuuttaan tai luoda täysin uusia palveluita.

IoT-ratkaisuissa korostuu palveluiden turvallisuus ja luotettavuus, joiden varmistamisessa testauksen asema on ratkaiseva. Testimaten ydinosaamista on ohjelmistojen toimivuuden ja turvallisuuden varmistaminen monipuolisten ohjelmistotestauspalveluiden avulla.

Tarjoamme IoT-testauspalveluita joustavasti koko IoT-hankkeellesi tai sen yksittäisten osa-alueiden toimivuuden varmistamiseksi.

Mikäli etsit hankkeellesi teknistä toteuttajaa, verkostostamme löytyy tarpeeseesi sopiva kumppani.


Miten voimme auttaa IoT-ratkaisusi kanssa?


 

Kysy lisätietoja


Klaus Lakkala

Johtava konsultti, perustaja


SOITA +358 10 229 2730
MAILAA klaus@testimate.fi

Ajankohtaista / IoT-ratkaisut

24.9.2019

26.9.2019
ALSO Expo 2019

Haluatko keskustella IoT-ratkaisuiden laadunvarmistuksesta? Tavataan Tampere-talolla ALSO-messuilla!
17.4.2019

Esineiden internetiä rakentamassa – Testimate @ Nordic IoT Week

Testimate oli mukana huhtikuun alkupuolella järjestetyssä Nordic IoT Week -tapahtumassa. Helsingissä järjestetty kaksipäiväinen tapahtuma toi yhteen monipuolisesti esineiden internetistä kiinnostuneita ihmisiä, asiantuntijoista palveluiden kehittäjiin ja palveluntarjoajiin […]