Haluatko kumppaniksemme?

Toimimme yhteistyössä erilaisten ohjelmistoalan toimijoiden kanssa. Tarjoamme osaamistamme ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia yhteisiin hankkeisiin.

 

Erikoistuminen on tehokkaan liiketoiminnan kulmakivi. Testimate on erikoistunut vaativaan ohjelmistotestaukseen, joka on kriittinen osa laadukkaan ohjelmistokehityksen kokonaisuutta. Hyvin yhteen pelaava kehitystiimi toimii tehokkaasti ja tuottaa loppuasiakkaalle lisäarvoa.

Kumppanuuksien avulla täydennämme omalla osaamisellamme muiden ohjelmistoalan toimijoiden tarjontaa. Uskomme rehtiin ja luottamukseen perustuvaan liiketoimintaan, joka hyödyttää molempia osapuolia. Yhteispeli voi alkaa esimerkiksi yhdessä tehdystä tarjouksesta ja jatkua päivittäisessä projektityössä.

Teemme mielellämme yhteistyötä muiden ohjelmistoalan toimijoiden kanssa. Verkostossamme on hyvin tilaa myös freelancereille.

Tuemme myös omalta osaltamme meille tärkeiden yhdistysten ja tapahtumien toimintaa ja kehitystä.Muutamia kumppaneitamme 

Tuemme Robot Framework Foundationia

Robot Framework on suosittu avoimen lähdekoodin työkalu automaatiotestaukseen ja ohjelmistorobotiikkaan. Olemme alusta asti tukeneet työkalun kehitystä ja ylläpitoa.

Lue lisää

Nitorin ja Testimaten kumppanuus takaa ohjelmistojen korkean laadun

Nitorin ja Testimaten yhteistyön myötä loppuasiakas saa laadukkaita ohjelmistoja ja alan parhaat asiantuntijat voivat keskittyä omaan erikoisosaamiseensa.

Lue lisää
 

 
Virnex
Virnex on pilvipohjaisen liiketoiminnan konsulttitalo.
Luoto Company
Luoto on kokeneiden huippuosaajien ohjelmistotalo.
Graniitti Services
Graniitti Services on hanke- ja projektijohtamisen asiantuntija.

Miksi kumppanuus kannattaa? 

Kysy lisätietoja


Janne Pietikäinen

Business Development Manager


SOITA +358 10 229 2737
MAILAA janne@testimate.fi