Testimate on ohjelmistotalo Nitorin strateginen kumppani


Nitorin ja Testimaten kumppanuus täydentää ketterien ohjelmistotiimien tehokkuutta ja osaamista. Yhteistyön myötä loppuasiakas saa huippulaadukkaita ohjelmistoja ja asiantuntijat voivat keskittyä omaan erikoisosaamiseensa. 

Ohjelmistotalo Nitor on yli 200 ammattilaista työllistävä digitaalinen insinööritoimisto, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään tehokkaita digitaalisia palveluja. Nitor tavoittelee alan parasta asiakastyytyväisyyttä ja sen asiakkaita ovat maan johtavat brändit kuten OP, Aalto-yliopisto ja Posti. Korkean asiakastyytyväisyyden lisäksi myös työntekijöiden viihtyvyys on katossa: Nitor on valittu Suomen ja Euroopan parhaaksi työpaikaksi useita kertoja.

Nitorin kasvava tiimi koostuu pääosin ohjelmistokehittäjistä eli koodaajista. Nitorin kehittäjät ovat erittäin laatutietoisia ammattilaisia, joiden tavoite on toimittaa asiakkaille tehokkaita ja virheettömästi toimivia ohjelmistoja. Testimaten testausammattilaiset tuovat Nitorin asiakastiimeihin testausosaamista ja auttavat nostamaan palveluiden laadun korkealle tasolle.

Nitorin ja Testimaten yhteistyö on jatkunut useita vuosia. Asiakasprojektit ovat tyypillisesti pitkiä hankkeita, jotka elävät asiakkaan tarpeiden mukaan projektin aikana. Testimaten asiantuntijat ovat toimineet Nitorin tiimeissä esimerkiksi ketterinä testaajina, testauspäälliköinä sekä testiautomaation asiantuntijoina.

Tutustu tarkemmin Nitorin palveluihin.


Kumppanuuden edut 

Kysy lisätietoja


Juha Karvonen

Johtava konsultti, perustaja
SOITA +358 10 229 2732
MAILAA juha@testimate.fi