Hyväksymistestauksella varmuus kokonaistoimituksesta

Hyväksymistestauksella voit varmistaa sen, että yhden tai useamman toimijan toteuttama järjestelmä vastaa tilaustasi. Paras tulos saadaan testausammattilaisen ja liiketoiminnan edustajan yhteistyöllä.

 

Ohjelmistoprojektit ovat usein monen toimittajan yhteisiä hankkeita, jotka saattavat venyä ja elää työn aikana. Monitoimittajaprojektissa ei välttämättä löydy yhtä nimettyä tahoa, joka varmistaa kokonaisuuden testauksen ja laadunvarmistuksen.

Hyväksymistestauksen tavoite on varmistaa että toimitettu järjestelmä toimii kokonaisuutena ja vastaa tilaajan vaatimuksia. Hyväksymistestauksella selvitetään kriittisten liiketoimintaprosessien toiminnan lisäksi esimerkiksi integraatioiden toimivuus, suorituskyky ja mahdolliset virhetilanteet.

Kokemuksemme mukaan bisneskäyttäjien ja testausammattilaisten yhdistelmällä saadaan parhaat tulokset. Kun liiketoiminnan käyttäjät keskittyvät heille kriittiisiin käyttötapauksiin, testauksen ammattilaiset voivat erilaisilla testausmenetelmillä etsiä mahdollisia puutteita järjestelmästä.

Testimate on erikoistunut loppukäyttäjän näkökulmasta tehtävään liiketoimintavaatimusten ja teknisten vaatimusten testaamiseen ja testauksen hallintaan.Mihin hyväksymistestausta tarvitaan 

Kysy lisätietoja


Pasi Ronkainen

Customer Excellence Manager


SOITA +358 10 229 2733
MAILAA pasi@testimate.fi