Projektien johtaminen

Tarjoamme käyttöösi kokeneita projektinhallinnan ammattilaisia, joilla on monivuotinen kokemus laajojen IT-projektien johtamisesta. Antamalla projektisi johdon meidän vastuullemme, saat tiimiisi juuri tarpeisiisi sopivan määrätietoisen ja kokeneen vetäjän.

 

Asiantuntijoillamme on kokemusta useista erilaisista IT-projekteista (mm. ohjelmistoprojektit, järjestelmäintegraatiot, IT-infrastruktuurin kehittäminen) monelta eri toimialalta aina finanssi- ja energia-alalta kasvuyrityksiin.Konsulteillamme on laaja osaaminen erilaisista projektinhallintamenetelmistä. Olemme ohjanneet projekteja sekä vesiputousmallin että ketterien periaatteiden mukaisesti. Tarvittaessa yhdistämme yhdessä asiakkaidemme kanssa useita malleja projektin sisällä saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Testimaten konsultti voi toimia projektissasi esimerkiksi projekti- tai hankepäällikön tai scrum masterin roolissa.


 

Näin saat meiltä projektijohtajan
 
  • 1. Tarvekartoitus

    Millainen projektisi ja tiimisi on? Mitkä ovat tavoitteesi ja aikataulusi? Aloitetaan maksuttomalla keskustelulla, jossa katsotaan miten sinun tarpeesi ja meidän tarjontamme kohtaavat.

  • 2. Asiantuntijan valinta

    Esittelemme sinulle tarpeitasi vastaavan projektihallinnan ammattilaisen. Asiantuntijoillamme on vahva kokemus vaativista ohjelmistoprojekteista useiden toimittajien ympäristöissä.

  • 3. Hihojen kääriminen

    Asiantuntijamme ottaa vetovastuun projektistasi. Konsulttimme on käytössäsi haluamallasi panoksella, joko osa-aikaisesti tai täyspäiväisesti.


Miksi projektijohdon ulkoistaminen kannattaa?


 

Kysy lisätietoja


Janne Pietikäinen

Business Development Manager


SOITA +358 10 229 2737
MAILAA janne@testimate.fi