Miksi valita Testimaten testauspalvelu?

icon
Olemme kokeneita ja ketteriä

Me Testimatella tiedämme testauksesta aika paljon. Asiantuntijamme ovat monessa liemessä keitettyjä ammattilaisia, joille testaus on kutsumus ja virheetön järjestelmä ammattiylpeys. Olipa tarpeesi pieni tai suuri, voit luottaa siihen, että meiltä löytyy juuri oikeanlainen kaveri ottamaan homman haltuun. Emme vaivaa sinua monimutkaisilla laatujärjestelmillä tai jähmeillä konsepteilla, vaan katsomme, millainen lähestymistapa sopii juuri sinun projektillesi ja tuotteellesi, käärimme hihat ja alamme testata!

icon
Olemme riippumattomia

Testausta ei kannata jättää pelkästään järjestelmätoimittajan vastuulle vaan hankkia varmuus sille, että saat, mitä olet tilannut. Toimittajasta tai kehittäjästä riippumaton testaaja kertoo puolueettomasti ja kaunistelematta, missä mennään järjestelmäsi laadun kohdalla.

icon
Osaamme mobiilia

Oletko varma, että softasi toimii viimeisimmässä iOS-versiossa tai parin vuoden takaisessa Androidissa? Mobiiliympäristöön suunnattujen sovellusten testaus on haastavaa ja sen suorittaminen tehokkaasti vaatii tekijältään erityistä asiantuntemusta. Yksi Testimaten vahvuuksista on mobiili. Olemme vieneet läpi useita mobiilitestausprojekteja ja tunnemme laajan kirjon mobiilitestaukseen soveltuvia työkaluja.


Testimate Oy

Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistojen testauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin. Asiantuntijamme ovat testauksen moniosaajia, joilla on useiden vuosien kokemus testauksesta, testauksen hallinnasta ja johtamisesta sekä testausautomaatiosta kaupallisilla ja open source -työvälineillä.

Olemme toimintamme aikana vieneet läpi useita testausprojekteja läpi menestyksekkäästi. Tiedämme olevamme hyviä ja samaa mieltä ovat asiakkaamme.

Klaus Lakkala

Klaus Lakkala

Yksi Testimaten perustajista ja hallituksen puheenjohtaja. Mukana IT-alalla vuodesta 1996. Hänen aiempia työnantajiaan ovat olleet mm. Tesnet Group Oy, Dna Finland Oy, Railtelia Oy ja Nokia Networks Oyj. Hänellä on laaja kokemus telecom -alan lisäksi logistiikka -alalta ja mobiilisovelluksista.


icon
+358 10 2292730


icon
klaus.lakkala (at) testimate.fi


Hajatelmia

icon
Jokaisessa softassa on bugeja.

Toiset löytää ne ennemmin, toiset myöhemmin. Viimeistään asiakkaat.

icon
Panostamalla experttiin säästät, ainakin hermojasi.

Ja loppujenlopuksi myös projektin kokonaiskustannuksissa


Juha Karvonen

Juha Karvonen

Yksi Testimaten perustajista ja hallituksen jäsen. Kokemusvuosia on kertynyt vuodesta 2005. Hänen aiempia työnantajiaan ovat olleet mm. SQS, Tesnet Group Oy, Dna Finland Oy ja Agora Game Lab. Hän on ollut testauksen vetovastuussa monikansallisissa, mobiilialan testausprojekteissa.


icon
+358 10 2292732


icon
juha.karvonen (at) testimate.fi


Hajatelmia

icon
Prosessi on hyvä renki, mutta huono isäntä.

Prosessi antaa suuntaviivoja toiminnalle, mutta työtä ei pidä tehdä prosessille. Myöskään hyvä testaaja ei lukkiudu tiettyyn metodiin tai työkaluun vaan ottaa käyttöön koko arsenaalinsa ja kurittaa softaa useasta kulmasta.


Testimate Oy
Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistojen testauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin.
Myynnin yhteystiedot
Klaus Lakkala Klaus Lakkala
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2730
  • klaus.lakkala (at) testimate.fi

Juha Karvonen Juha Karvonen
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2732
  • juha.karvonen (at) testimate.fi
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta