Kuinka voimme auttaa?

Kuinka voimme auttaa? Tarvitsetko automaatiogurun viikoksi vääntämään testiskriptiä scrum-tiimiin vai testauspäällikköä puoleksi vuodeksi vetämään bisneskriittisen järjestelmäsi testausta? Meiltä löytyy kaveri tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Miten voimme auttaa?

Esimerkkejä palveluistamme

icon
Testauspäällikkö hyväksymistestausprojektiin

Luotatko siihen, että järjestelmätoimittajasi tekevät kattavan testauksen? Kuka huolehtii monitoimittajaprojektissa kokonaisuuden testauksesta? Olemme läpivieneet lukuisia hyväksymistestausprojekteja, joissa on ollut useita toimittajia kansainvälisessä toimintaympäristössä.

icon
Mobiiilitestaus

Oletko varma, että softasi toimii viimeisimmässä iOS-versiossa tai parin vuoden takaisessa Androidissa? Mobiiliympäristöön suunnattujen sovellusten testaus on haastavaa, ja sen suorittaminen tehokkaasti vaatii tekijältään erityistä asiantuntemusta. Yksi Testimaten vahvuuksista on mobiili.

icon
Testausapua startup-yritykselle

Kehitätkö uutta palvelua, jolla on tarkoitus valloittaa maailma? Ethän unohda testausta, sillä ensivaikutelman kuluttajille voi tehdä vain kerran. Meiltä saat joustavia ratkaisuja startup-vaiheen testaustarpeisiin.

icon
Testiautomaatio

Testiautomaatiota tulee osata käyttää oikeassa paikassa oikeaan tarkoitukseen. Se ei korvaa manuaalista testausta, mutta oikein käytettynä se vapauttaa testaajien aikaa älykkääseen testaukseen. Samoin kehittäjiltä vapautuu resursseja testauksen ja bugien metsästyksen sijaan olennaiseen eli kehitystyöhön.

icon
Testausprosessien kehittäminen, työkalujen evaluointi ja käyttöönotto

Eikö homma toimi, tökkiikö prosessit? Eikö testausta ole huomioitu kehitysprosessissasi? Olemme tuunanneet ja määritelleet testausprosesseja hyvin monenlaisiin tarpeisiin ja yrityksiin.

icon
Kokenut testaaja ketterään testausprojektiin

Testaus ketterissä projekteissa vaatii monipuolista osaamista testisuunnittelusta testiautomaatioon. Testausta tehdään sprinteissä sitä mukaa, kun kehittäjät saavat toiminnalisuuksia toteutettua. Scrum, Kanban, Lean, CI jne. ovat meille tuttuja termejä. Joko sinun projektissasi on asiansa osaava testausasiantuntija?

icon
Suorituskykytestaus

Vaikka palvelusi olisi featureidensa puolesta viimeisen päälle viilattu, sillä ei ole juurikaan arvoa, jos se ei kestä odotettuja käyttäjämääriä. Nykyajan käyttäjät eivät halua odotella useita sekuntteja nettisivun latautumista, vaan vaihtavat nopeasti toiseen palveluun negatiivisen kokemuksen saatuaan. Anna meidän varmistaa, että palvelusi kestää ruuhkahuiput.

Tavoitteemme on ylittää odotuksesi

Ota rohkeasti yhteyttä! Katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa juuri sinun projektiasi.

Ota yhteyttä!
Testimate on IoT Alliance –kumppaniyritysLue lisää

Testimate Oy
Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistojen testauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin.
Myynnin yhteystiedot
Klaus Lakkala Klaus Lakkala
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2730
  • klaus.lakkala (at) testimate.fi

Juha Karvonen Juha Karvonen
Johtava konsultti, perustaja
  • +358 10 229 2732
  • juha.karvonen (at) testimate.fi
Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta