Olemme testauksen ammattilaisia

Me Testimatella tiedämme testauksesta aika paljon. Asiantuntijamme ovat monessa liemessä keitettyjä ammattilaisia, joille testaus on kutsumus ja virheetön järjestelmä ammattiylpeys. Olipa tarpeesi pieni tai suuri, voit luottaa siihen, että meiltä löytyy juuri oikeanlainen kaveri ottamaan homman haltuun.

 

Testimate lyhyesti
Testimate Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia, korkealuokkaisia ja riippumattomia ohjelmistojen testauspalveluita pieniin ja suuriin järjestelmähankkeisiin. Asiantuntijamme ovat testauksen moniosaajia, joilla on useiden vuosien kokemus testauksesta, testauksen hallinnasta ja johtamisesta sekä testausautomaatiosta kaupallisilla ja open source -työvälineillä.

Olemme toimintamme aikana vieneet läpi useita testausprojekteja läpi menestyksekkäästi. Tiedämme olevamme hyviä ja samaa mieltä ovat asiakkaamme.

2011

Perustettu


4.9M€

Liikevaihto 2022


75+

Tyytyväisiä asiakkaita


40+

Motivoitunutta ammattilaista


373v

Yhteenlaskettu testauskokemus


Missä asiakkaamme ovat?

Testausasiantuntijamme työskentelevät osana asiakkaidemme tiimejä. Kotimaisten asiakkuuksien lisäksi toteutamme myös kansainvälisiä projekteja.

 

Millaiset asiakkaat luottavat Testimateen?

Palvelemme kattavasti eri kokoisia ja eri toimialoilla toimivia asiakasyrityksiä. Seuraava kuvaaja kertoo asiakaskuntamme kehityksen vuosien varrella asiakasyrityksen liikevaihdon mukaan järjestettynä.

Miksi valita meidät?Olemme tehneet projekteja seuraaville toimialoille

Toimialaosaaminen auttaa aloittamaan projektit nopeammin ja jakamaan alalle sopivia parhaita käytäntöjä.

 

Haluatko kumppaniksemme?


Vahvistamme jatkuvasti verkostoamme kumppanuuksilla muiden ohjelmistoalan yritysten kanssa. Teemme myös yhteistyötä freelancerien kanssa.