Mitä jos ei enää koskaan tekisi mieli vaihtaa työpaikkaa?

Olemme testauksen ja projektinhallinnan ammattilaisista koostuva kannattavasti kasvava yritys. Tarjoamme huipputiimin, rennon ilmapiirin ja reilun palkkauksen - sekä roppakaupalla osaamistasi kehittäviä haasteita.

 

Testimate on testausammattilaisten loppusijoituspaikka, josta harva haluaa lähteä. Meillä viihdytään - 10 vuoden aikana työsopimuksensa on päättänyt vain viisi osaajaa (joista kaksi onkin palannut jo takaisin).

Olemme 100 %:sesti kotimainen ohjelmistotestauksen konsulttitalo, jonka menestyksen elinehto on tyytyväiset työntekijät. Siksi haluamme pitää tekijöistä kiinni asiallisilla projekteilla, reilulla kompensaatiolla ja hyvällä meiningillä.

Myös asiakkaamme tuntuvat pitävän meistä. Koska töitä riittää, kaipaamme lisää tekijöitä tiimiimme.

Lue lisää: Testimate sijoittui hopealle Suomen Parhaat Työpaikat 2023 -tapahtumassa

 

Oletko teknisesti taitava projektipäällikkö? Harkitse Testimatea!

Hanskaatko ohjelmistoprojektien vetämisen ja puhut luontevasti samaa kieltä ohjelmistoarkkitehtien, koodaajien ja testaajien kanssa?

Pidämme jatkuvasti silmämme auki projektinhallinnan ammattilaisille, joilla on kokemusta ICT-maailmasta sekä taustaa ohjelmistoalan teknisenä asiantuntijana. Projektipäällikön tehtävässä Testimatella vastaat projektin tavoitteiden ja aikataulujen saavuttamisesta. Olet lisäksi avainasemassa tiimisi työn sujuvoittamisessa - hyvät viestintätaidot tulevat tässä tehtävässä varmasti tarpeeseen.

Tärkeä osa työtä on tukea Testimaten kasvavaa projektihallinnan palvelutarjoamaa. Projektipäällikkö osallistuu asiakastyön lisäksi myös oman organisaatiomme kehittämiseen - pääset jättämään kädenjälkesi Testimaten projektinhallintaan liittyvien käytäntöjen määrittämiseen ja eteenpäin viemiseen.

 

Projektipäällikön osaaminen:

 • Olet kokenut mutta et kyllästynyt - toivomme sinulta noin 10 vuoden kokemusta ohjelmistopuolen projektinhallinnasta.
 • Suoraan asiakkaan kanssa työskentely on sinulle uhan sijaan mahdollisuus.
 • Sinulla on kokemusta ICT-projekteista ja jonkin verran teknistä taustaa - ymmärrät, millaisten haasteiden ja mahdollisuuksien kanssa softakehitystiimit toimivat.
 • Sinulla on kunniavitriinissäsi kenties useitakin sertifikaattidiplomeja, kuten Scrum Master, Safe, ITIL, tai PMI.
 • Sinulla on kiinnostusta projektihallinnan käytäntöjen kehittämiseen niin asiakasprojekteissa kuin myös Testimatella sisäisesti.
 • Tuet mielelläsi myyntitiimiämme oman osaamisalueesi viestimisessä asiakkaillemme.
 • Viestit sujuvasti erilaisissa tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa suomeksi ja englanniksi.
 • Kokemus testauksesta tai testauksen johtamisesta on ehdottomasti plussaa.
 

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle mutkattoman, 40+ kokeneen testaajan työyhteisön, kiinnostavia asiakasprojekteja ja reilun palkan. Meillä saat vapauden ja vastuun hoitaa työsi laadukkaasti ja kehittää jatkuvasti osaamistasi. Luotamme tekijöihimme ja arvostamme jokaisen henkilökohtaista osaamista.

Suosimme pitkiä asiakkuuksia, joissa ammattilaisilla on mahdollisuus tehdä laadukasta työtä sekä kehittyä ja kasvaa roolissaan. Toisaalta, jos kaipaat vaihtelua, tuemme sinua myös siinä.

Emme ole osa monikansallista pörssikonsernia, vaan pieni mutta kasvava kotimainen yritys. Perustajamme ovat testauksen ammattilaisia, jotka pitävät itsensä ajan tasalla alan kehityksestä tekemällä itsekin kädet savessa testaustöitä. Voimmekin siis rehellisesti sanoa, että kaikki yrityksessä tuntevat testauskonsultin arjen ilot ja haasteet.

Usein vaativaakin työtä tasapainotamme yhdessäololla, liikunnalla ja työssä jaksamisen edistämisellä. Perinteisiimme kuuluu mm. yhteinen lumireissu - vuonna 2023 matkamme suuntaa Sveitsin Alpeille!

Tarjoamme mm. seuraavat edut:

 • Joustava työaika etänä tai asiakkaalla, projektista riippuen
 • Omavalintainen puhelin sekä tarpeisiisi sopiva läppäri
 • Hyvän työergonomian tarjoava tuoli ja sähköpöytä
 • Tuki oman osaamisen kehittämiselle
 • Tarvittaessa nopea nettiyhteys kotiisi
 • Vapaus.io:n tarjoama työsuhdepolkupyörä
 • Hyvä työterveys, hammashoito sekä kattava sairaskuluvakuutus, jonka piiriin kuuluvat myös vanhat vaivat
 • Matka- ja matkatavaravakuutus, joka on voimassa kaikkialla ja myös työajan ulkopuolella
 • 400e/v virike-etu liikuntaan, kulttuuriin ja hierontaan
 • Tuemme erilaisia henkilöstön harrastekerhoja

 

Entä se palkka?


Haluamme palkita reilusti hyvästä työstä ja kannustaa aktiiviseen asiakkaan tarpeista huolehtimiseen. Käytössämme on kompensaatiomalli, joka perustuu hyvään pohjapalkkaan sekä laskutukseen perustuvaan bonukseen.

Konsulttina voit vaikuttaa omaan bonukseesi, joka meillä tyypillisesti kasvaa merkittäväksi summaksi pohjapalkan päälle. Ota meihin yhteyttä kuullaksesi lisää bonusmallistamme.


 

Olen myyty, mitä seuraavaksi?


Pidämme rekrytoinnin ketteränä ja vältämme turhaa byrokratiaa ja odottelua. Aloitetaan homma juttelemalla sinun toiveistasi ja siitä, onko meillä tarjolla juuri sinulle sopivaa projektia.

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä haluamallasi tavalla - LinkedInissä, soittamalla tai laittamalla sähköpostia Susannalle. Testausammattilaisille on jatkuvaa kysyntää: vaikka juuri sopivaa paikkaa ei olisikaan nyt auki, meistä olisi mahtavaa kuulla sinun toiveistasi ja taidoistasi!

Pro tip: Kurkista Linkedin-sivullemme ja katso, löytyykö Testimatelta sinulle entuudestaan tuttuja kollegoita. Jututa heitä siitä, millainen firma oikein olemme (voitte myös juonitella yhdessä, miten käytätte rekrypalkkion).

 

Kysy lisätietoja


Susanna Hietanen

HR Business Partner


SOITA +358 10 229 2738
MAILAA susanna.hietanen@testimate.fi