← Ajankohtaista / Ajatuksia testaamisesta

21.6.2023
Testimate-tunnistatko ohjelmistoprojektisi riskit?

Tunnistatko ohjelmistoprojektisi riskit?

Riskien tunnistaminen sekä niihin varautuminen ja reagoiminen on tärkeä osa ohjelmistoprojektin hallintaa. Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia hieman harvemmin keskusteluun nousevia, projekteihin liittyviä riskejä.
12.4.2023
5 myyttiä suorituskykytestauksesta

Viisi myyttiä suorituskykytestauksesta

Hitaasti latautuvalla nettisivulla tai ruuhkahuipuissa jumiin jäävällä sovelluksella on suora vaikutus niin palvelun käyttökokemukseen kuin myös yrityksen liiketoimintaan. Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia suorituskykytestaukseen tyypillisesti liitettyä uskomusta vastauksineen.
8.9.2022

Motivoitunut testauskonsultti nauttii työstään

Miten IT-alan asiantuntija säilyttää kipinän työhönsä vuosi vuoden jälkeenkin? Miten konsulttiyritys voi tukea osaajien kehitystä, ja tätä kautta tuottavuuden ja lisäarvon tuomista asiakkaalle? Näihin kysymyksiin pureutuu Testimaten HR Business Partner Susanna Hietanen.
12.4.2019

Konsulttifirman kasvutarina ketteräksi testaustaloksi

Miten muutaman IT-konsultin työstä kehittyy parikymmentä henkeä työllistävä kasvuyritys? Tässä jutussa Testimaten perustajiin kuuluvat Juha Karvonen ja Klaus Lakkala muistelevat yrityksen tarinaa lähtölaukauksesta nykyhetkeen asti.